Bankkoppeling voor Business Central
arrow_drop_up arrow_drop_down
Automatische bankkoppeling Business Cebtral

NovaTerrae Bank Connectivity Engine
De volautomatische bankkoppeling

voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

De Bankkoppeling voor Business Central

Volautomatische en realtime koppeling met alle Europeese banken

Modern efficiënt bankieren

Om een succesvol bedrijf op te richten en te onderhouden in het digitale tijdperk, is het noodzakelijk dat managers hun organisaties digitaal transformeren om tools zoals disruptieve technologieën en digitale gegevens op te nemen om de prestaties en efficiëntie te verbeteren. Bedrijven blijven digitale technologieën adopteren om zichzelf te verbeteren en nieuwe inkomsten en waardeproducerende kansen te creëren. 

 

In dit tijdperk van digitalisering heeft het domein van de Accounting, dat een essentieel onderdeel van  elk bedrijf is ,  drastische veranderingen gezien. Digitale bankoplossingen hebben hun basis gelegd en winnen aan populariteit naarmate ze veiliger, robuuster en gebruiksvriendelijker worden, waardoor de behoefte aan het bankwezen geleidelijk afneemt .

 

In lijn met dezelfde progressieve aanpak heeft  NovaTerrae een state-of-the-art  Corporate-to-Bank Connectivity-tool ontwikkeld die uw zakelijke bankrekening naadloos integreert  met uw Microsoft dynamics 365 Business Central ERP-oplossing.

 

De NovaTerrae BankConnectivityEngine, is ontwikkeld om het moderne volautomatische digitale bankproces te ondersteunenen., U kunt eenvoudig de gerelateerde bankrekeningen koppelen voor het maken en ontvangen van  betalingen. Het opent  eindeloze mogelijkheden en biedt u meer mogelijkheden om uw cashflow en eigen vermogen te beheren naar uw eigen behoeften. Of u nu een betaling moet doen aan een leverancier, salarisadministratie verwerken,  treasurybetalingen moet beheren of uw AR /AP moet afhandelen, u hoeft uw ERP systeem niet meer uit en kunt dit nu doen met een  betere controle  en superieure zichtbaarheid.

 

Wilt u uw bankproces digitaal transformeren en automatiseren? Of  moet  u  meer banktransacties doen met mindere fouten?? Of vereist u een betere zichtbaarheid en  controle, de NovaTerrae  BankConnectivityEngine, is de bankkoppeling  voor uw Microsoft Business Central ERP.

Stop met bestanden te exporteren en importeren

Bankkoppeling Business Central

Bankkoppeling voor Business Central

Start met modern bankieren :

  • Volautomatisch inlezen van bankafschriften
  • Realtime doorgeven van betalingsopdrachten
  • Saldo informatie opvragen
  • Meerder bankrekeningen mogelijk
  • Meerdere banken mogelijk
  • Meerdere administraties mogelijk
  • Laag bedrag per maand
Bank koppeling Business Central

PSD2 Compliant


De bankkoppeling voldoet aan de europese PSD2 wetgeving ( richtlijnen ) voor het betalingsverkeer van consumenten en bedrijven. Supersnel geïnstalleerd

De bankkoppeling is dusdanig  opgezet dat de installatie ervan razendsnel verloopt. Binnen enkele minuten heb je een volautomatische koppeling met je bank.


Hoe werkt het ?

Isabelgroup

De NovaTerrae Bank Connectivity Engine is een volautomatische koppeling naar het Ponto platform van onze partner, de Isabel Group.

Zij zijn sinds 1995 als Belgisch bedrijf uitgegroeid van belangrijkste aanbieder van multibankaire diensten voor professionele gebruikers tot de grootste fintech van België.

Zij zijn ‘trusted market infrastructure’ en een betrouwbare en solide schakel tussen de bedrijfswereld, boekhoudkantoren, banken, softwareleveranciers en consumenten.

Met meer dan 300 experts en een doorgedreven focus op de bedrijfswereld, bieden zij hun klanten een totale waaier aan financiële oplossingen. Dankzij een brede waaier aan fintech oplossingen, kunnen zij u hierin van start tot finish begeleiden.

Isabel Group heeft ook een uitgebreid netwerk aan partners waar u een beroep op kunt doen.

Isabel NV/SA is een van de drie organisaties in België (bron: AMPG) die voldoen aan de vereisten voor de ISO/IEC 20000-1 2011-standaard en die certificering heeft verkregen.

Isabel NV is door de Nationale Bank van België erkend als betalingsinstelling naar Belgisch recht voor haar betalingsinitiatie- en rekeninginformatiediensten, overeenkomstig de wet van 11 maart 2018 op het statuut van en het toezicht op de betalingsinstellingen.