Business Engines voor Microsoft Dynamics 365 BC NAV
arrow_drop_up arrow_drop_down

NovaTerrae Business Engines

Voorzie je bedrijf van automatische versnellingen

Zorgeloos

Onze engines drijven automatische processen aan zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Goede kwaliteit

Onze engines zijn geen maatwerk maar hebben zich in de praktijk bewezen.

Meer tijd

Doordat de engines de processen automatiseren heb je  meer tijd voor belangrijkere zaken.

Snelle processen

Een geautomatiseerd proces verloopt veel sneller dan handmatige processen.

Hogere service graad

Je klanten krijgen bijvoorbeeld direct na ontvangst van de order geautomatiseerd een bevestiging.

Geen ziekteverzuim

Onze engines worden niet ziek en hebben geen last van een kater. De kwaliteit van uw bedrijfsproces is gegarandeerd.

Goede beslissingen

Ook beslissingen worden geautomatiseerd genomen.

Minder kosten

Met onze engines heb je minder personeelskosten.

Schaalbaar

Je kunt je bedrijf laten groeien zonder personeelsuitbreiding.

Geen vakantie

Onze Engines hebben geen vakantiedagen.

Geen weekenden

Ook geen weekenden.

Werkdag van 24 uur

En werken 24/7.

Bouw een stevig fundament

Klant

Bij ons sta je als klant in het middelpunt van ons bedrijf. Al onze inspanningen zijn erop gericht om onze klanten te ontzorgen bij het managen van hun bedrijf.

Microsoft Office 365

De basis voor alle verdere automatisering is Office 365. Geen bedrijf kan meer zonder Office 365. Het bevat enorm veel mogelijkheden om uw bedrijfsvoering te ondersteunen en werkt perfect samen met Microsoft Dynamics 365 Business Central.  Wellicht de bekendste telg uit de Office 365 familie is Outlook maar er zijn nog veel meer uiterst effectieve Office applicaties.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Het meest moderne systeem voor een geautomatiseerde bedrijfsadministratie is Microsoft Dynamics 365 Business Central . Een ultra modern easy to use systeem wat zich uitstekend leent om je bedrijfsadministratie volledig te automatiseren. Het werkt naadloos samen met Office 365. Om een zeer hoge automatiseringsgraad te bereiken schakelen we  in Dynamics 365 Business Central onze Business Engines in. Met de Business  Engines kun je je bedrijf snel laten groeien.

Zet de Turbo op je Business

Marketing Engine

Met onze Marketing Engine kunnen marketing-processen aangedreven worden. Marketing-automatisering is in het digitale tijdperk waarin we leven van levensbelang voor elke ondernemer. Hoe haal je de juiste doelgroep naar je bedrijf toe. Hoe maak jij hun duidelijk dat jij de oplossing hebt voor hun probleem. En dat allemaal geautomatiseerd.


Sales Engine

Wil je gebruik gaan maken van E-commerce middels een webshop die naadloos geïntegreerd is met je Business Central ERP systeem?  Of wil je je E-commerce juist een boost geven door te gaan verkopen via marketplaces ? Dan is onze Sales Engine de oplossing voor jou.

Operations Engine

Wil jij je bedrijf beter gaan organiseren en je automatisering naar een volgend niveau gaan brengen? Deze Engine kan de operationele bedrijfsprocessen aandrijven vanaf de ontvangst van de verkooporder tot en met expeditie. Vele processen kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot een geautomatiseerd bedrijfsprocess met heel bewust gekozen handmatige acties.  Maatwerk behoort tot het verleden. Voor de operations engine gebruiken we Agilesworkflow van de Duitse fabrikant Agiles GmbH.


Transport Engine

Wil jij je transportopdrachten automatisch gaan laten uitvoeren? Onze Transport Engine kent bijna elke transporteur. Geheel geautomatiseerd kan het transport met de juiste transporteur geregeld worden. De klant  krijgt geheel geautomatiseerd de track en trace informatie gedurende het transport tot het moment dat de levering overhandigd wordt. De ontvanstbevestiging van de klant wordt ook weer geautomatiseerd verwerkt.


Benieuwd naar onze aanpak ?

Information Engine

Of het nu gaat om inkomende informatie of uitgaande informatie, onze Information Engine drijft de informatie-processen aan. Van het geheel geautomatiseerd een digitale factuur mailen, printen of electronisch versturen inclusief diverse bijlages tot het versturen van een eenvoudige status update. 

Mobility Engine

Wil je de efficiency in je magazijn verhogen en naar een papierloos magazijn gaan.De Mobility Engine drijft de processen op de Mobiele apparaten aan. Via invoer of Barcode scanning kunnen diverse acties welke bewust ingebouwd zijn in je proces uitgevoerd worden. Denk hierbij aan het boeken van een verkoopverzending, het boeken van een inkoopontvangst of het picken van een opdracht

Maar ook voor een magazijn waar nog wel fysieke documenten aanwezig zijn kunnen we die middels barcodescanning zeer efficient afhandelen..

Management Engine

De Management Engine is het sluitstuk van ons Engine programma. Op "Any device"  blijf je geheel geautomatiseerd op de hoogte van de performance van je bedrijf. Volg je omzetontwikkeling op de voet, kijk of de orders op tijd geleverd worden, bekijk je cashflowprognose, etc. Leer van de cijfers welke geheel geautomatiseerd op je devices komen en gebruik die om de verbeteracties uit te zetten. De resultaten van die acties kun je dan ook weer monitoren om zo continu te verbeteren.

Benieuwd naar onze aanpak ?